Manhwa

Pasar pikeun Webtoons Ngahasilkeun Panghasilan langkung ti $28 Miliar ku 2028 Lebet ka dunya komik kalayan genre anu teu kaétang, urang masih tiasa kaget ku konsép sapertos manga, manhua atanapi manhwa. Jadi baca informasi di handap pikeun ngabedakeun naon manga, manhua jeung manhwa!Naon Manga? Naon Manhua? Naon Manhwa?…

10+ halaman wéb manhwa webtoon pangsaéna dina 2021

Wéb webtoons (manhwa) anu pangsaéna ngawartosan komik Koréa dina 2021 Naon ari webtoon na? Anjeun panginten parantos terang yén komik Korea, ogé katelah manhwa, mimiti dirilis dina taun 1940an. Manhwa seueur pisan dina sadaya topik, anu narik seueur pamiarsa ti saprak debut. Dina unggal jaman, bakal aya…

x