10+ halaman wéb manhwa webtoon pangsaéna dina 2021


Situs wéb webtoon(manhwa) pangsaéna nyarioskeun ka anjeun ngeunaan komik Korea di 2021


Naon webtoon?

Anjeun meureun geus nyaho yén komik Korea, ogé katelah manhwa, munggaran dirilis dina 1940s. Manhwa pisan rupa-rupa dina sagala jejer, nu geus narik sajumlah badag pamiarsa saprak debut. Dina unggal mangsa bakal aya ciri anu béda-béda, hartina manhwa kudu ngaliwatan hal-hal pikeun nyingkahan hal-hal anu henteu pantes. Dina jaman anyar kalayan téknologi anu maju, manhwa henteu deui dicitak sapertos sateuacanna, tapi manhwa diterbitkeun salaku carita digital. Ieu hébat sarta pohara merenah pikeun nu maca. Sanajan kitu, manhwa masih aya dina basa aslina, jadi pikeun pamiarsa asing, hese macana. Aya seueur tarjamahan tapi ieu masih teu sah. Untungna, dinten ieu, situs wéb parantos nambihan carita dina seueur basa sanés, sareng seueur anu nawiskeun aranjeunna gratis.

Jenis umum tina webtoon
Implengan: Nepi ka ayeuna, urang sok percaya yén ngan superhero anu tiasa ngalakukeun hal-hal anu luar biasa. Éta moal tiasa dianggo deui ayeuna dimana panyipta anu berbakat parantos nyerat carita anu ngajantenkeun urang "pikiran". Sababaraha ngaran anu kasohor kedah disebatkeun sapertos "Dead Days", "True Beuaty", ... Ieu sadayana populér. manhwa ayeuna.

Asmara Manhwa: Lamun cinta K-drama, ieu pasti genre pikeun anjeun. Aya sababaraha pilem anu diadaptasi tina séri ieu. Pilem ngeunaan bebek awon anu ngimpi janten angsa geulis atanapi carita émosional anu nyentuh haté pamiarsa. Sababaraha nami kedah disebatkeun: "Kaéndahan Sejati", "Misaeng",…


Supernatural jeung Horror Manhwa: Genre ieu bisa jadi rada sarupa jeung genre fantasi sabab aya loba kamiripan. Sanajan kitu, genre ieu ogé boga bédana, nya éta dina unsur gaib. Conto anu hadé pikeun disebatkeun nyaéta "Iblis Nomer 4" dimana budak awéwé hoyong gaduh sadayana sareng cara anjeunna laksanakeun nyaéta masihan jiwana ka Iblis pikeun kéngingkeun éta.


Thriller Manhwa: Pamiarsa anu genre favorit nyaeta psikologi kriminal ieu keur anjeun. Ngaran anu kasohor "Bastard" nyaéta pilem pondok ngeunaan budak anu malang anu bapana nyaéta pembunuh séri. Aya naon?

BL Manhwa: BL mangrupakeun genre anu geus mecenghul anyar. Ieu mangrupikeun genre anu nyarioskeun ngeunaan cinta antara dua lalaki anu biasana ditujukeun pikeun pamiarsa awéwé. Alesan naha webtoons manhwa beuki populér.
Aya rébuan alesan naha webtoon ieu jadi beuki kawentar tur akrab ka pamiarsa. Anu kahiji nyaéta penerbitan webtoon. Deui dina dinten webtoon bakal dicitak tur éta cukup waktu jeung duit consuming. Tapi ayeuna webtoon diterbitkeun sacara online sareng pamiarsa ngan ukur peryogi alat sélulér anu nyambung ka Internét pikeun tiasa maca séri karesepna. Upami nganggo citak, pamaca kedah ngaktipkeun unggal halaman, tapi ayeuna dina telepon, gulung ka luhur pikeun neraskeun maca. Kalawan aplikasi online, webtoon dibere geulis, perenah jelas, basajan, sarta gampang pikeun maca. Kalayan kamajuan téknologi ayeuna, pangguna bakal langkung milih ngagunakeun teleponna pikeun diajar tibatan nyekel buku. Dimana waé, iraha waé aranjeunna tiasa maca webtoon. Sakumaha didadarkeun di luhur, webtoon manhwa geus ditarjamahkeun kana loba basa, nu hartina webtoon geus ngahontal loba pamiarsa sakuliah dunya.

Upami anjeun pencinta webtoon, anjeun tiasa mendakan webtoron pangsaéna online dina daptar ieu di 2021

1 - Webtoon.uk
2 - Manhwa.info
3 - Manycomic.com
4 - Komik Manytoon
6 – Lightnovel.mobi
7 – Freewebtooncoins.com
8 – Readfreecomics.com
9 - freenovel.me
10 - Freecomiconline.me

x